Broj registriranih: 388

Broj narudžbi: 1855

Nova valuta

Poštovani,

U rujnu kreće dvojno iskazivanje cijena koje će biti prikazano na našoj platformi (web stranici), a ukupan iznos bit će prikazan na Vašem računu.

Tečaj koji koristimo, kako bi mogli izraziti cijene konverzije kune u euro, uređen je Uredbom vjeća (EU) 2022/1208 i iznosi 1EUR=7,53450 HRK.

Fiksni tečaj ne smije se zaokruživati, mora se koristiti puni brojčani iznos od 6 znamenki ( glavni broj i pet ostalih decimala).

Zaokruživanje je dopušteno tek kad se cijena preračuna sa svih pet decimala, onda se zaokružuje na najbliži cent.

S poštovanjem,

Webi.hr tim
  • Košarica 0
    Cijena: 0 kn
    (0.00 €)
  • Korisnička zona
  • -->
Nova valuta Poštovani,

U rujnu kreće dvojno iskazivanje cijena koje će biti prikazano na našoj platformi (web stranici), a ukupan iznos bit će prikazan na Vašem računu.

Tečaj koji koristimo, kako bi mogli izraziti cijene konverzije kune u euro, uređen je Uredbom vjeća (EU) 2022/1208 i iznosi 1EUR=7,53450 HRK.

Fiksni tečaj ne smije se zaokruživati, mora se koristiti puni brojčani iznos od 6 znamenki ( glavni broj i pet ostalih decimala).

Zaokruživanje je dopušteno tek kad se cijena preračuna sa svih pet decimala, onda se zaokružuje na najbliži cent.

S poštovanjem,

Webi.hr tim
0
Cijena: 0 kn
(0.00 €)

Zaštita Privatnosti


Zaštita osobnih podataka


Webi.hr obavezuje se pružati zaštitu osobnih podataka korisnika stranice na način da prikuplja samo one podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Webi.hr informira kupce i korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koristi u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Webi.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.1. a. Prikupljanje


Prilikom korištenja servisa webi.hr tražit ćemo vas samo one podatke koji su nam nužni (email, adresa, kontakt broj) i neophodni kako bi povezali web stranicu s Vašim profilom.


1. b. Obrada


Vaši osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od bilo koje organizacije ili pojedinca.. Vaše podatke obrađivat će odgovorna osoba u organizaciji te osoba zadužena za vođenje knjigovodstva koja mora provesti određene knjigovodstvene i računovodstvene radnje kako bi naše poslovanje bilo u skladu sa zakonom.


1. c. Čuvanje

Osobne podatke (koje ste naveli u nekom od obrazaca na našoj stranici) za što ste nam dali suglasnost prilikom izrade web stranice, slanja upita ili prilikom predbilježbe pohranili smo na siguran način i zaštitili s više sigurnosnih provjera. Vaše osobne podatke koji su definirani kao nužni za ispunjavnje zakonskih obveza dužni smo čuvati u skladu sa zakonskim odredbama. Za sve ostale osobne podatke za koje ne postoji zakonska obveza čuvat ćemo sve do vašeg opoziva.


Vaše osobne podataka možete uvijek možete pregledati uređivati u korsničkom računu. Zahtjev za brisanjem vaših osobnih podataka koji ne podliježu zakonskim odredbama koje smo dužni ispuniti možete nam uputiti e-mail na info@webi.hr . Prilikom opoziva molimo da navedete točno koje osobne podatke želite da izbrišemo iz svoje evidencije.


1. d. Dijeljenje osobnih podataka s trećim osobama


Davanjem suglasnosti za prikupljanje i obradu osobnih podataka u svrhu izrade web stranice putem webi.hr servisa dajete nam suglasnost da vaše osobne podatke podijelimo s trećim osobama: knjigovodstvenim uredom koji će obraditi vaše osobne podatke na računu.


1. e. Opoziv


U svakom trenutku možete zatražiti brisanje ustupljenih osobnih podatka slanjem opoziva suglasnosti na info@webi.hr . Ustupljeni osobni podaci bit će izbrisani iz naše evidencije izuzev onih osobnih podataka koje smo prema zakonu dužni čuvati.2. Prikupljanje podataka u svrhu slanja informativnih ponuda o novim funkcionalnostima i sadržajima na stranici

Davanjem suglasnosti za prikupljanje, obradu i pohranu osobnih podataka u svrhu slanja informativnih ponuda o novim proizvodima i sadržajima na stranici dajete nam suglasnost da vas informiramo o novim funkcionalnsotima webi.hr servisa. oObavijesti ćemo slati kao e-poštu ili kao newsletter na e-adresu koju ste naveli u obrascima.Podaci koje ste nam ustupili u ove svrhe neće biti proslijeđeni trećim osobama, no zbog korištenja elektroničkih sustava za slanje e-pošte i newslettera podaci će biti dostupni trećim stranama (elektronički sustavi za slanje e-pošte i newslettera). Učinit ćemo sve u svojoj moći da sigurnosnim provjerama i programima zaštitimo vaše osobne podatke, no ne odgovaramo za tehničke probleme koji se mogu dogoditi sustavima koje koristimo za slanje e-pošte i newslettera, a koje mi ne možemo kontrolirati. Uočimo li propust obavijestit ćemo vas u što kraćem roku te poduzeti sve moguće mjere zaštite.U svakom trenutku možete zatražiti brisanje ustupljenih osobnih podatka slanjem opoziva suglasnosti na info@webi.hr . Ustupljeni osobni podaci bit će izbrisani iz naše evidencije te ih više nećemo koristiti u svrhu informiranja o novim proizvodima i novim sadržajima na stranici.3. Prikupljanje podataka u svrhu promotivnih aktivnosti

Davanjem suglasnosti za prikupljanje, obradu i pohranu osobnih podataka u svrhu promotivnih aktivnosti dajete nam odobrenje da vaše osobne podatke koristimo u tu svrhu. To znači da ćemo osobne podatke koje ste nam ustupili i dali suglasnost da ih možemo koristiti u navedenu svrhu objaviti na internetskoj stranici, u promotivnim materijalima ili na drugi sličan način uz vaš osvrt na naše proizvode, usluge, aktivnosti.U svakom trenutku možete zatražiti brisanje ustupljenih osobnih podatka i osvrta slanjem opoziva suglasnosti na info@webi.hr . Ustupljeni osobni podaci bit će izbrisani iz naše evidencije te ih više nećemo koristiti u tu svrhu.


​Također, ako smatrate da se Vaša prava ne poštuju, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.


Zajedničke odredbe.


Ako ste suglasnost dali samo za jednu svrhu, kod opoziva morate navesti za koju svrhu tražite brisanje osobnih podataka iz naše evidencije.Ove odredbe usklađene su s odredbama GDPR-a (Opće uredbe o zaštiti podataka, Direktiva 95/46/EZ).