Broj registriranih: 388

Broj narudžbi: 1855

Nova valuta

Poštovani,

U rujnu kreće dvojno iskazivanje cijena koje će biti prikazano na našoj platformi (web stranici), a ukupan iznos bit će prikazan na Vašem računu.

Tečaj koji koristimo, kako bi mogli izraziti cijene konverzije kune u euro, uređen je Uredbom vjeća (EU) 2022/1208 i iznosi 1EUR=7,53450 HRK.

Fiksni tečaj ne smije se zaokruživati, mora se koristiti puni brojčani iznos od 6 znamenki ( glavni broj i pet ostalih decimala).

Zaokruživanje je dopušteno tek kad se cijena preračuna sa svih pet decimala, onda se zaokružuje na najbliži cent.

S poštovanjem,

Webi.hr tim
  • Košarica 0
    Cijena: 0 kn
    (0.00 €)
  • Korisnička zona
  • -->
Nova valuta Poštovani,

U rujnu kreće dvojno iskazivanje cijena koje će biti prikazano na našoj platformi (web stranici), a ukupan iznos bit će prikazan na Vašem računu.

Tečaj koji koristimo, kako bi mogli izraziti cijene konverzije kune u euro, uređen je Uredbom vjeća (EU) 2022/1208 i iznosi 1EUR=7,53450 HRK.

Fiksni tečaj ne smije se zaokruživati, mora se koristiti puni brojčani iznos od 6 znamenki ( glavni broj i pet ostalih decimala).

Zaokruživanje je dopušteno tek kad se cijena preračuna sa svih pet decimala, onda se zaokružuje na najbliži cent.

S poštovanjem,

Webi.hr tim
0
Cijena: 0 kn
(0.00 €)

Dobrodošli na Webi.hr.


Vlasnik Webi.hr stranice je firma Rubycode d.o.o. Zagreb, Jukićeva 6, Zagreb, Hrvatska


Online web platforma Webi.hr je web stranica za prodaju domaćih proizvoda poljoprivrednog gospodarstva (OPG) i rezervaciju smještaja u Hrvatskoj. Cilj ove web stranice je pomoći prodavateljima iz cijele Hrvatske pronaći potencijalne kupce i spojiti ih. Isto tako, cilj je pomoći iznajmljivačima smještaja pronaći potencijalne goste i spojiti ih.
Kupujmo domaće i podržimo hrvatske prodavatelje !


Ovi uvjeti su nalaze se na našoj web stranici Webi.hr, a svaka njihova izmjena bit će objavljena na istoj stranici, a jednako tako obavijestit ćemo Vas na e-mail adresu ili na kontakt broj.


Molimo, pažljivo pročitajte uvjete korištenja, prije nego što se registrirate ili naručite bilo koji proizvod s naše stranice.
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim uvjeta korištenja, narudžbe ili sličnog kontaktirajte nas na kontakt broj 0916034110.


Pravila o korištenju Webi.hr web stranice


Prihvaćate da našu web stranicu zlorabiti na način da je koristite:

- protivno njezinoj svrsi

- protivno zakonu ili bilo kojem drugom propisu, uključujući i kodekse ponašanja i intelektualno vlasništvo

- u svrhu objave bilo kakvih Vaših podataka, uključujući poveznice ili reference drugog sadržaja.


Prihvaćate da našu web stranicu nećete koristiti u cilju koji je:

- protuzakonit, klevetnički, prijeteći, uznemiravajući, invazivni na privatnost, uvredljiv, vulgaran, rasistički, u službi mržnje, diskriminirajući, opsceni, pornografski, seksualno sugestivan, stvaranja zablude, zloupotrebe ili obmanjivanja.

- u svrhu kršenja bilo kakvog vlasništva ili druga prava trećih osoba, uključuje krađu identiteta ili prijevare ili neprimjerenog ponašanja.

- u svrhu pristupa našoj web stranici od treće osobe

- u svrhu prodaje oglašavanja, sponzorstva ili promocije sadržaja vezanog za našu web stranicu


Našu stranicu ne smijete zlorabiti za:


- neželjenu poštu, shemu piramidalne prodaje ili slično

- poremećaje naše web stranice, uključujući, računalne viruse, softverske maliciozne programe ili masovne poruke

- bilo kakvu svrhu koja može naštetiti stranici ili njezinim korisnicima i posjetiteljima

- neovlašten pristup naše web stranice

- korištenje bilo kojih automatiziranih sredstava za interakciju s našim sustavima, isključujući javne tražilice; ili biti sudionik s drugima u ovom poslu.


Sadržaj objavljen na Webi.hr stranici


Registracijom na našoj stranici:


- prihvaćate da za bilo kakve podatke ili sadržaj koji drugi korisnici objavljuju putem naše stranice isključivo odgovaraju osobe od kojih su takvi podaci objavljeni i od kojih je takav sadržaj nastao, za takvu aktivnost mi ne snosimo bilo kakvu odgovornost.

- prihvaćate da mi ne dajemo jamstvo da su sve opće informacije koje možemo učiniti dostupnima na našoj web stranici točne ili ažurirane. Prema tome sami snosite rizik.

- prihvaćate kako je naše pravo, bez obavijesti vama, suspendirati, mijenjati, uklanjati ili brisati sadržaj na našoj web stranici, otkriti ga nadležnim tijelima ako su predmet postupaka pred sudom, tijelima uprave ili drugih ovlaštenih osoba, a i u slučaju da su takvi koraci potrebni za zaštitu nas ili trećih osoba, ili da je počinjeno kazneno djelo, ili ako od nas to zahtijeva zakon ili odgovarajuće vlasti.


Privatnost na Webi.hr stranici


Registracijom na stranici prihvaćate da možemo obraditi i mijenjati Vaše osobne podatke u skladu s pravilima privatnosti naše web stranice.


Dostupnost Webi.hr stranice


Mi ne možemo Vam jamčiti da će naša web stranica biti bez prekida ili bez grešaka, ali jednako tako ne odgovaramo za gubitke nastale iz takvih pogrešaka ili prekida. Naše je pravo, bez najave i bez odgovornosti, obustaviti web mjesto radi popravka, održavanja, poboljšanja ili drugog tehničkog razloga i izvršiti promjene na našoj web stranici, jednako tako naše je pravo ugasiti je.


Ukoliko nastavite koristiti našu stranicu i usluge i nakon izmjena tako smatrat će se da ste prihvatili izmjene koje su unesene na toj stranici.


Vaš profil na Webi.hr stranici


Ukoliko se registrirate i dobijete svoj profil na našoj web stranici, možete ga koristit samo Vi, a nikako treća osoba, ni po Vašem dopuštenju.


Dobivenu lozinku ili drugu sigurnu metodu za prijavu na svoj profil morate čuvati kao tajnu i ne prenosit drugima kako bi mogli pristupati Vašem profilu na stranici.
U slučaju gubitka, krađe, zlouporabe ili neovlaštenog otkrivanja ili korištenja lozinke, obvezni ste nas obavijestiti bez odgađanja, a mi ćemo Vam izraditi novu kako bi mogli i dalje pristupiti profilu


Odgovorni ste za treće osobe koje koriste Vaš korisnički račun ili koriste Vaš identitet.


Naše je pravo u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga, uz prethodnu najavu ili bez prethodne najave, ukinuti Vaš korisnički račun na našoj web stranici.
Ukoliko treća osoba koristi pristup Vašem profilu na našoj stranici, bit ćete odgovorni za to.


Naše je pravo obustaviti Vaš pristup Vašem korisničkom računu ili ga trajno zatvoriti ako utvrdimo da je Vaš račun koristio netko drugi ili ako zlouporabom prava korištenja naše web stranicu (na primjer, podnošenje ponovljenih nerazumnih pritužbi, maltretiranje naših djelatnika ili nekulturno i nedopustivo ponašanje i slično)


Prava intelektualnog vlasništva Webi.hr stranice


Svi zaštitni znakovi, logotipi, sadržaji (uključujući strukturu i izgled naše web stranice), grafike, slike, fotografije, animacije, videozapisi, tekst i softver), sve što se koristi na našoj web stranici naše je intelektualno vlasništvo. Ne dopuštamo da na bilo koji drugi način koristite naše intelektualno vlasništvo.


Ne smijete prikupljati, kopirati, unositi ili prenositi bilo kakve podatke na našoj web stranici bez našeg prethodnog pismenog ili usmenog pristanka.


Registracijom na našoj stranici dopuštate nam korištenje Vašeg sadržaja stvorenog na našoj web stranici u marketinške svrhe na drugim kanalima, uključujući različite web stranice, društvene medije i e-poštu.


Web stranice trećih strana / oglašavanje / usluge


Imamo mogućnost povezati web stranice trećih osoba koje bi Vas mogle zanimati i / ili uključivati ​​oglašavanje trećih osoba na našoj web lokaciji i / ili koristiti usluge pružene od treće osobe na našoj web stranici. Prethodno navedeno ne preporučujemo, ali niti preuzimamo pravnu odgovornu za navedena mjesta ili usluge. Ovakve stranice ili usluge trećih osoba možete koristiti na vlastiti odgovornost.


Rezervacija i plaćanja na Webi.hr stranici


Rezervaciju smještaja sklapaju gost i iznajmljivač interno, po tome web stranica Webi.hr nije odgovorna za ugovorenu smještaj i njegovu daljnju realizaciju.


Rezervaciju usluge sklapaju klijent i davatelj usluga interno, po tome web stranica Webi.hr nije odgovorna za ugovorenu smještaj i njegovu daljnju realizaciju.


Svaka aktivnost u svrhu realizacije smještaja ili usluge provodi se isključivo interno između gosta i iznajmljivača ili pružatelja usluge i klijenta, na njihovu vlastitu odgovornost, a bez bilo kakvog sudjelovanja u tome od strane Webi.hr stranice


Za bilo koje aktivnosti u vezi s rezervacijom smještaja ili usluge Webi.hr ne preuzima nikakvu pravnu i bilo koju drugu odgovornost.


Online stranica Webi.hr ne snosi nikakvu odgovornost za realizaciju rezervacije smještaja ili usluge.


Online stranica Webi.hr nije u mogućnosti jamčiti za bilo koji proizvod, uslugu ili smještaj da u potpunosti odgovara navedenim slikama i opisu.


Dostavu, plaćanje i rezervaciju dogovaraju iznajmljivač i gost, odnosno davatelj usluga i klijent interno, po tome Webi.hr ne snosi nikakvu odgovornost


Web stranica Webi.hr ne snosi nikakvu odgovornost za neuspjelu rezervaciju ili za slučaj nepravovremene rezervacije, ne dogovorene cijene ili ne plaćanje usluge.


Pitanje isporuke, plaćanja i rezervacije je odnos isključivo između iznajmljivača i gosta odnosno davatelja usluge i klijenta i obavlja se na njihovu vlastitu odgovornost.


Narudžbe, dostava i plaćanje na Webi.hr stranici


Narudžbu sklapaju kupac i prodavatelj interno, po tome web stranica Webi.hr nije odgovorna za ugovorenu narudžbu i njezinu daljnju realizaciju.


Svaka aktivnost u svrhu realizacije narudžbe provodi se isključivo interno između prodavatelja i kupca, na njihovu vlastitu odgovornost, a bez bilo kakvog sudjelovanja u tome od strane Webi.hr stranice


Za bilo koje aktivnosti u vezi s narudžbom Webi.hr ne preuzima nikakvu pravnu i bilo koju drugu odgovornost.


Online stranica Webi.hr ne snosi nikakvu odgovornost za realizaciju narudžbe.
Online stranica Webi.hr nije u mogućnosti jamčiti za bilo koji proizvod koji je predmet prodaje kako je sto posto prirodan i ekološki uzgojen.


Dostavu, plaćanje i narudžbu dogovaraju kupac i prodavatelj interno, po tome Webi.hr ne snosi nikakvu odgovornost


Web stranica Webi.hr ne snosi nikakvu odgovornost za neuspjelu isporuku ili za slučaj nepravovremene isporuke, ne dogovorene cijene ili ne plaćanje proizvoda.
Pitanje isporuke, plaćanja i narudžbe, usluge ili smještaja je odnos isključivo između prodavatelja i kupca i obavlja se na njihovu vlastitu odgovornost.


Prava kupca u slučaju nedostatka u isporučenim proizvodima kao i ako isporučeni proizvod, usliga ili smještaj ne odgovara standardnoj kvaliteti, kupac ima uputit žalbu prodavatelju ili pružatelju usluge i s njim dogovoriti rješenje problema na obostrano zadovoljstvo. Web stranica Webi.hr nije u mogućnosti preuzeti odgovornost za to.


Za kvalitetu proizvoda, usluge i način povrata, cijene i slično Web stranica ne snosi bilo kakvu odgovornost.


Otkazivanje narudžbe


Ukoliko kupac, gost ili klijent prodavatelju otkaže narudžbu ili rezervaciju u bilo kojem trenutku Webi.hr ne može preuzeti odgovornost


Pitanje otkazivanja narudžbe ili rezervacije je interni odnos između prodavatelja i kupca, davatelja usluga i klijenta, odnosno
Webi,hr ne snosi bilo kakvu odgovornost za otkazivanje narudžbe.


Cijene, plaćanje i ponude na Webi.hr stranici


Cijenu proizvoda prodavatelj ili davatelj usluge formira slobodno, jednako tako cijenu smještaja formira iznajmljivač. Sve cijene proizvoda objavljuju se na web stranici Webi.hr.


Cijene se mogu u bilo kojem trenutku izmijeniti.


Nijedna promjena neće utjecati na postojeće potvrđene narudžbe ili rezervaciju, osim ako postoji očita greška u cijenama, kada prodavatelj, pružatelj usluge ili iznajmljivač može ispraviti cijenu i o tome bez odlaganja treba obavijestiti kupca, gosta ili klijenta.
Cijene formira i mijenja iznajmljivač, davatelj usluge ili prodavatelj.
Za formiranje i promjenu cijena web stranica Webi.hr ne snosi bilo kakvu odgovornost.


Odgovornost


U slučaju da web stranica Webi.hr pretrpi bilo kakvu štetu zbog kršenja ovih Uvjeta ili zlouporabe njegove web stranice, naknadu štete snosi iznajmljivač ili gost, usluge ili klijent, prodavatelj ili kupac, svaki u okviru svoje odgovornosti.


Šteta se naknađuje po pravilima zakona i drugih propisa.


U onoj mjeri u kojoj to dopušta zakon, web stranica Webi.hr, iznajmljivač i gost, pružatelj usluge ili klijent i prodavatelj i kupac isključujemo sve uvjete, bilo one propisane statutom ili zakonom ili propisane neki drugi način, koji nisu izričito navedeni u ovim uvjetima.


Nismo odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu koju pretrpi iznajmljivač ili gost, davetelj usluge ili klijent, prodavatelj ili kupac kao posljedicu vlastitog kršenja ovih uvjeta korištenja ili kao rezultat bilo kojeg IT hardvera ili softvera.


Sporovi i nesporazumi


Sve sporove i nesporazume stranke će pokušati riješiti sporazumno, u protivnom nadležan je sud u Zagrebu.


Završni dio


Sve obavijesti temeljem ovih Uvjeta korištenja web stranice Webi.hr dostavlja iznajmljivaču i gostu, davatelju usluge i klijentu i prodavatelju i kupcu e-poštom na njihovu najnoviju dostavljenu adresu (osim ako ovim Uvjetima nije drugačije navedeno).


Ako je bilo koji dio navedenih Uvjeta korišzenja iz bilo kojeg razloga neučinkovit ili neizvediv, tada će biti zamijenjen odredbom koja u najvećoj mogućoj mjeri postiže istu svrhu (salvatorna klauzula), a ostatak Uvjeta i dalje se primjenjuje.
Navedene Uvjete korištenja web stranice Webi. hr može prenijeti na treću osobu, ali to neće utjecati na prava i obveze iznajmljivača i gosta, davatelja usluge i klijenta te prodavatelja i kupca.


Otvaranjem profila na web stranici Webi.hr od strane strane iznajmljivača ili gosta davatelja usluge ili klijenta i prodavatelja ili kupca, smatra se da potvrđujete da prihvaćate ove Uvjete korištenja i da se slažete s njima .
U slučaju da se ne slažete s ovim Uvjetima korištenja, ne upotrebljavajte pristup našoj web stranici i ne koristite našu uslugu.
Ovaj sporazum može se raskinuti u bilo kojem trenutku na način da se prestane koristiti web stranica Webi.hr
Ovi Uvjeti čine cjelokupni sporazum između web stranice, iznajmljivača i gosta, davatelja usluge i klijenta ili prodavateljai kupca, s obzirom na njegov predmet