Broj registriranih: 363

Broj narudžbi: 1434

Sourdough artisan kruh by Marin Rendić

Pri izradi kruha koristim samo kvalitetna brašna, umjesto aditiva uložena je moja ljubav, a svaka je štruca oblikovana mojom rukom.Sastojci su:brašno, voda, sol, maslinovo ulje i kvasac koji je star 2,5 godine. Fermentacija tijesta traje od 20-24h, a prirodi prepuštam da odluči koliko će trajati dizanje samog kruha. Minimalna narudžba je 45kn.Dostavljamo na području Zagreba.Uživajte 🥖🍞





Kuglof

35.00 kn

Ručno rađeni kuglof 800-900g



product-thumb

Foccacia

25.00 kn

Ručno rađena foccacia 800-1000g



product-thumb

Domaći kruh

20.00 kn

Ručno rađeni domaći bijeli kruh 650-800g



product-thumb

Integralni kruh

25.00 kn

Ručno rađeni integralni kruh 650-800g



Prikazano 1-5 od 4 proizvoda