Broj registriranih: 409

Broj narudžbi: 1711

Nova valuta

Poštovani,

U rujnu kreće dvojno iskazivanje cijena koje će biti prikazano na našoj platformi (web stranici), a ukupan iznos bit će prikazan na Vašem računu.

Tečaj koji koristimo, kako bi mogli izraziti cijene konverzije kune u euro, uređen je Uredbom vjeća (EU) 2022/1208 i iznosi 1EUR=7,53450 HRK.

Fiksni tečaj ne smije se zaokruživati, mora se koristiti puni brojčani iznos od 6 znamenki ( glavni broj i pet ostalih decimala).

Zaokruživanje je dopušteno tek kad se cijena preračuna sa svih pet decimala, onda se zaokružuje na najbliži cent.

S poštovanjem,

Webi.hr tim

Poljoprivredno gospodarstvo Mato Gardaš

Na gospodarstvu uzgajam svinje,ovce,kokoši,tovne piliće i kalifornijske gliste.Stvaranjem proizvoda, usvajanjem novih znanja i tehnologije, nudit ću tržištu proizvode koji po kvaliteti i cijeni konkuriraju na domaćem tržištu.Iskustvo i želja za napretkom, unapređenjem i modernizacijom proizvodnog procesa je jamstvo da ću ispuniti očekivanja širokog spektra tržišta.U godinama ispred želim raditi na poboljšanju odnosa sa kupcima, poslovnim partnerima, ali i širom društvenom zajednicom. Želim raditi na kvaliteti postojećih, ali i stvarati nove inovativne proizvode u prehrani. Oslanjajući se na iskustvo i stečeno znanje kao i na pozitivne reakcije tržišta, želimo da Poljoprivredno gospodarstvo Mato Gardaš postavim kao za asocijaciju za svježe, domaće i zdravo.

Domaća jaja

1.00 kn
(0.13 €)


U cijenu nije uračunat trošak dostave!

Jaja domaća svježa prodajem. Kokoši hodaju po dvorištu i voćnjaku jedu žitarice i travu. Jaja su za konzumaciju ili nasad prodajem. 1 kn / kom.Mogućnost dostave,slanje poštom ili preuzimanje na adresi gospodarstvaPrikazano 1-5 od 1 proizvoda