Broj registriranih: 342

Broj narudžbi: 1224

WEBI Trgovine: 342
Broj narudžbi: 1224
Mandarina, 10 proizvoda

Domaći proizvodi od mandarina uzgojenih u Hrvatskoj, koji su udaljeni od Vas samo jednim klikom, stoga nemojte propustiti proizvode koji su prije svega prepuni ljekovitih stvari.


Mandarine 🍊
Prodavatelj: OPG LAPIĆ

5.00 kn

Mandarine iz Doline Neretve - 1kg/5kn

Eko mandarine
Prodavatelj: OPG Mataga Tomislav

8.00 kn

Slatke mandarine su simbol neretvanske doline! Slatka, domaća ekološka delicija iz doline Neretve omiljena je osim zbog sočnog i slatkog mesa, i zbog laganog guljenja prilikom kojeg se oslobađa lijepi miris eterične kore. Iako mandarina sliči svojem srodniku naranči, njena kora se puno lakše guli, kriške lakše odvajaju, a okus joj je slađi.

Svježi eko sok od mandarine
Prodavatelj: OPG Mataga Tomislav

10.00 kn

Ovaj sok dobiven je hladnim prešanjem svježe ubranih oguljenih eko mandarina bez šećera,vode i dodataka. Sok se preša ujutro, pakira se u posebne boce, ali kako nije nikako termički obrađen preporuka ga je popiti isti ili sljedeći dan.

SOK RIA 1l MANDARINA
Prodavatelj: OPG Danijela Mušan

21.00 kn

Prirodni sok od Neretvanske mandarine

Trajni eko sok od mandarine
Prodavatelj: OPG Mataga Tomislav

25.00 kn

Ovaj sok dobiven je tiještenjem svježe ubranih cjelovitih eko mandarina bez šećera,vode i dodataka što mu daje poseban miris i aromu. Zahvaljujući činjenici da se ne filtira, ovaj eko osim vrhunskog okusa, obiluje i visokovrijednim sastojcima koji blagotvorno utječu na zdravlje. Sok se nakon tiještenja pasterizira te zbog toga ima trajnost od godinu dana.