Broj registriranih: 392

Broj narudžbi: 1851

Nova valuta

Poštovani,

U rujnu kreće dvojno iskazivanje cijena koje će biti prikazano na našoj platformi (web stranici), a ukupan iznos bit će prikazan na Vašem računu.

Tečaj koji koristimo, kako bi mogli izraziti cijene konverzije kune u euro, uređen je Uredbom vjeća (EU) 2022/1208 i iznosi 1EUR=7,53450 HRK.

Fiksni tečaj ne smije se zaokruživati, mora se koristiti puni brojčani iznos od 6 znamenki ( glavni broj i pet ostalih decimala).

Zaokruživanje je dopušteno tek kad se cijena preračuna sa svih pet decimala, onda se zaokružuje na najbliži cent.

S poštovanjem,

Webi.hr tim
  • Košarica 0
    Cijena: 0 kn
    (0.00 €)
  • Korisnička zona
  • -->
0
Cijena: 0 kn
(0.00 €)

OPG Posavac Marijan

Cijela priča mojeg OPG- a krenula je tako što živim u malom selu (Galižana) nedaleko Pule. Oduvijek sam bio zaljubljenik u prirodu i prirodne plodove, tako sam iz čiste dosade došao na ideju da bih nešto proizvodio za sebe. Razmišljajući dan po dan došao sam na ideju da jednu moju ne obrađenu njivu koja je godinama bila obrasla raznim divljim raslinjem pretvorim u maslinik. Maslinik iz kojeg će se svake godine proizvesti onoliko litara ulja koliko je dovoljno samo za vlastitu obitelj. Tako sam prije dvadesetak godina, zajedno sa bratom, ženom i mojom djecom zasadio tek 40- ak stabala, od kojih nisam očekivao puno. S vremenom kako su se obitelj povećavala, a i moji prijatelji i poznanici prepoznali kvalitetu mojeg maslinova ulja, odlučio sam povećati broj stabala na 110 sadnica. Nakon povećanja broja sadnica, ali i ulaganja puno truda i ljubavi, došlo je i do povećanja količine proizvedenog ulja. S povećanjem količine maslinovog ulja, odlučio sam se za prodaju i na taj način pružio mogućnost svim zainteresiranim da probaju moje maslinovo ulje, koje je rađeno s puno ljubavi i truda. Pobrano u roku od četiri dana, a prerađeno u roku 24 h od berbe. Odlične je kvalitete kao i okusa. Svake godine prodajem novo napravljeno maslinovo ulje po cijeni od 130 kn/l. Moguća dostava po cijeloj RH ili osobno preuzimanje.product-thumb

Maslinovo ulje

130.00 kn
(17.25 €)U cijenu nije uračunat trošak dostave!

Prodajem mlado Istarsko maslinovo ulje 130 kn/litra, berba 2022


Dodaj u košaricu

Prikazano 1-5 od 1 proizvoda