Broj registriranih: 363

Broj narudžbi: 1425

Kobilje Mlijeko - Opg Zoran Rebic

Mi smo obitelj Rebić iz sela Veliko Trojstvo u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Naš OPG Rebić udaljen je desetak minuta od Bjelovara, a svega sat vremena od Zagreba. Nastavljajući obiteljsku tradiciju bavljenja poljoprivredom i konjarstvom, moja supruga Tamara, s naše dvoje djece i ja danas vodimo uspješno obiteljsko gospodarstvo.
Naše imanje prostire se na tri hektara zemlje kojim dominira ruralna etno-kuća Bilogorska čarolija. Kuća je spoj suvremenog i tradicionalnog dizajna, a ono što ju čini iznimnom jest zbirka od čak 300 eksponata starih zanata. Eksponati su sakupljani dugi niz godina, a danas tvore jedinstvenu zbirku koja prikazuje život i običaje našeg bilogorskog kraja.
U zbirci se nalazi veliki broj uporabnih predmeta: od poljoprivrednih alata do kuhinjskog  pribora, ručnih radova, razni uporabni predmeti. Kuću okružuje eko-vrt u kojem raste autohtono ljekovito i ukrasno bilje našeg podneblja.
Do sad smo ugostili mnogobrojne turiste kojima uz smještaj nudimo i upoznavanje s tradicijom našeg kraja. Mnoge od njih oduševi mogućnost rada u našim štalama koje trenutno broje 17 konja. Imamo arapske i engleske čistokrvne pasmine. Naši konji osvojili su niz nagrada, a arapski pastuh 218 Mabrouk Amor ponos je kluba s 13 startova i 13 pobjeda.
Na OPG-u Rebić možete kušati i kobilje mlijeko koje djeluje protuupalno, ublažava svrbež, ekceme, iritaciju kože i crvenilo te vraća koži elastičnost i mekoću, a bogato je vitaminom C, omega 3, 6 i 9 masnim kiselinama i djeluje umirujuće na kožu. Kobilje mlijeko jača tijelo, poboljšava imunitet i povećava energiju i vitalnost. Zbog svog jedinstvenog sastava i lake probavljivosti pruža posebno olakšanje u periodu oporavka. Kobilje mlijeko je vrlo zdrava namirnica koja može ublažiti ili potpuno spriječiti široki spektar simptoma, također se može piti preventivno da bi ostali zdravi i vitalni na prirodan način.

product-thumb

Šampon od kobiljeg mlijeka

95.00 kn

HRANJIV ŠAMPON OD KOBILJEG MLIJEKA 200ML. Prirodan šampon od kobiljeg mlijeka obogaćen je prirodnim sastojcima, eteričnim uljima te prirodnom organskom bazom s vrijednosti pH5. KOBILJE MLIJEKO- djeluje umirujuće i regenerirajuće. Zbog umirujućeg, protuupalnog i antibiotskog djelovanja smanjuje crvenilo i upale. BADEMOVO ULJE- glasi kao '' univerzalno" ulje, koje hrani kožu i kosu te joj vraća vitalnost. To je ulje koje se koristi u svakodnevnoj njezi beba i djece. KOKOSOVO ULJE - pozitivno djeluje na kosu i kožu. Bogato je masnim kiselinama, pruža djelotvornu i dubinsku zaštitu od pucanja i opadanja kose te služi za liječenje prhuti. MELISSA- vrlo vrijedno i rijetko ulje. Smatra se jedno od najboljih ulja za opuštanje. 200ml=95,00knproduct-thumb

Kobilje mlijeko

200.00 kn

KOBILJE MLIJEKO-se konzumira u količinama od 100 do 250 ml dnevno. Kobilje mlijeko jača tijelo, poboljšava imunitet i povećava energiju i vitalnost. Zbog svog jedinstvenog sastava i lake probavljivosti pruža posebno olakšanje u periodu oporavka. Kobilje mlijeko je vrlo zdrava namirnica koja može ublažiti ili potpuno spriječiti široki spektar simptoma, također se može piti preventivno da bi ostali zdravi i vitalni na prirodan način.Za zdrave osobe preporučuje se povremena kura od 4 tjedna koja je dovoljna za održavanje zdrave crijevne flore. Kobilje mlijeko se preporučuje: - U slučajevima poremećaja metabolizma, stimulira unutarnje čišćenje - U slučajevima poremećaja crijeva, upala i timpanije - U slučajevima problema s probavom, nadutosti, podrigivanja i mučnine - U slučajevima problema s kožom, osipa i alergija, bronhitisa, laringitisa, hripavca. - U slučajevima ukočenih zglobova i drugih oboljenja kod starijih osoba - Za brži oporavak poslije operativnih zahvata - Ukoliko često osjećate umor ili ste pod stresom - Kao energetski dodatak sportašima Pakirano u bočice od 2 dcl. Rok: 2 dana u hladnjaku ili 9 mj. u zamrzivaču.product-thumb

Krema 50 gr

150.00 knPrikazano 1-5 od 3 proizvoda