Broj registriranih: 392

Broj narudžbi: 1851

Nova valuta

Poštovani,

U rujnu kreće dvojno iskazivanje cijena koje će biti prikazano na našoj platformi (web stranici), a ukupan iznos bit će prikazan na Vašem računu.

Tečaj koji koristimo, kako bi mogli izraziti cijene konverzije kune u euro, uređen je Uredbom vjeća (EU) 2022/1208 i iznosi 1EUR=7,53450 HRK.

Fiksni tečaj ne smije se zaokruživati, mora se koristiti puni brojčani iznos od 6 znamenki ( glavni broj i pet ostalih decimala).

Zaokruživanje je dopušteno tek kad se cijena preračuna sa svih pet decimala, onda se zaokružuje na najbliži cent.

S poštovanjem,

Webi.hr tim
  • Košarica 0
    Cijena: 0 kn
    (0.00 €)
  • Korisnička zona
  • -->
0
Cijena: 0 kn
(0.00 €)

OPG Borovnice Petrinjčica

OPG Petrinjčica registriran je u Svetoj Nedelji pored Zagreba gdje živimo, a naša plantaža s 2.250 grmova američke borovnice na površini 1,3 ha, zasađena 2017. godine u okolici Petrinje u Sisačko-moslavačkoj županiji, smještena je u nedirnutoj prirodi. Na plantaži ne se koristimo nikakvim herbicidima ni insekticidima i mada formalno u ovom trenutku ne posjedujemo ekološki certifikat, naše borovnice su u stvarnosti ekološki uzgojene jer je to nas princip. Ocekujemo pocetak berbe i naših finih plavih bobica oko 10. 6. i trajati će otprilike do 1. 8. Narudžbe i pitanja putem kontakt obrasca, mailom, porukom, telefonskim pozivom.

Prikazano 1-5 od 1 proizvoda